Dansk
English
Service Hotline: 20 89 83 95

Privat rengøring

Private Cleaning Copenhagen

Med en privat rengøringsaftale vil vores personale sikre dig, at du kommer hjem til et skinnende rent hjem efter arbejde. Alle ydelser bliver udført af pålideligt og diskret rengøringspersonale fra københavnsområdet, og altid til en fornuftigt pris.

Vi tilbyder omfattende rengøringsydelser, og gør altid vores ypperligste for tilbyde vores kunder det bedste, og ofte mere end der forventes. En tilfreds kunde er trods alt det bedste.

Ud over et veludført arbejde, kan du også forvente et imødekommende og venligt personale, løbende kommunikation, pålidelighed, præcision og først og fremmest ærlighed.

Når vi indgår aftale om løbende rengøring hos private, begynder vi altid med en start-up rengøring. Det er en indledende fase, hvor stedet rengøres efter vores standarder – herefter vedligeholder vi rengøringen løbende. En start-up rengøring er tilsvarende til en hovedrengøring, men knap så detaljeret (eksempel: vinduer bliver kun vasket hvis det ønskes, rengøring af oversiden på borde, vasker til en højde på 180 cm., og køleskab og ovn hvis det ønskes og ikke automatisk). En start-up rengøring tager typisk 1-2 gange (afhænger af opgaven) den normale tid ved løbende rengøring i private hjem.

Vi hjælper med jule- eller forårsrengøringen, rengøring før og efter flytning, rengøring ved salg eller aflevering af lejlighed – eller måske en rengøring efter renoveringen.

Dette vil omfatte en hovedrengøring, som typiske tager 2-3 gange (afhænger af opgaven – størrelse på vinduer, størrelse på møbler etc.) længere tid end en standard rengøring. Opgaven indeholder alle aspekter af rengøring, og omfatter; vinduespudsning, vask af rammer/paneler (vask af gardiner hvis det ønskes), rengøring af radiatorer, vask af borde, reoler, klædeskabe, hylder – både indvendigt og udvendigt (vi rengøre også under bøger, ringbind m.m.), vask af døre og paneler, billedrammer og andet interiør, vasker lamper og lysestager, rengør eller støvsuger sofaen (afhænger af materialet) på både overflade og under puder, rengøring bag og under sofaen og alle andre flytbare møbler. Vi vasker alle genstande på overfalden, går ud med skraldet, støvsuger og vasker gulve. Vi afkalker håndvask, bruseniche, toilet m.m.