Dansk
English
Service Hotline: 20 89 83 95

Ofte stillede spørgsmål

FAQ Cleaning Service

Hvad er jeres priser?


Vi kan ikke fastsætte prisen på forhånd – det afhænger af mange faktorer, som f.eks. hvor beskidt rummet er, antal og størrelse på rum, hyppighed af rengøring m.m.

Er det muligt at få prisen uden moms?


Nej. Ved løbende rengøring sender vi en faktura i slutningen af måneden, med 7 dages betalingsfrist. Vi mener det er uetisk at lave arbejde der ikke indeholder moms, og vil ikke indgå i sådanne aktiviteter.

Nogen gange, skal jeg bruge lidt ekstra hjælp – kan I hjælpe?


Vi hjælper gerne med ekstra ydelser, som f.eks. vinduespudsning, strygning, vasketøj m.v. Prisen er typisk den samme som først aftalt, og vi tilføjer blot den ekstra tid. Måske du skal bruge hjælp til ekstra rengøring efter en renovering, rengøring efter fest, rengøring før/efter en udstilling eller fremvisning. Vi hjælper med glæde – prisen er den samme, og vil tilføjer bare den ekstra tid.

Kan I afkalke mit køkken og/eller badeværelse?


Afkalkning er standard i vores løbende rengøring. Vi anvender professionelle produkter og løsninger, og vores uddannede personale ved præcis hvordan det skal anvendes, og dermed undgå skader.

Mit skema eller job kan ændre sig – er det muligt at ændre i sin rengøringsaftale?


Det er bestemt ikke noget problem. Vi ville sætte pris på, at få besked 1 dag i forvejen.

Hvilken type rengøring tilbyder I?


Den første type er hovedrengøring, som typisk tager 2-3 gange længere end en standard rengøring – eller mere – det afhænger af fordeling og størrelse (indersiden af møbler, størrelse på vinduer m.m.) En hovedrengøring omfatter alle aspekter på stedet, som f.eks.: vinduespudsning, vinduesrammer (vi vasker også gardiner hvis det ønskes), rengøring af radiatorer, vask af borde, reoler, klædeskabe, hylder – både indvendigt og udvendigt (vi rengøre også under bøger, ringbind m.m.), vask af døre og paneler, billedrammer og andet interiør, vasker lamper og lysestager, rengør eller støvsuger møbler (afhænger af materialet) på både overfalde og under puder, rengøring bag og under sofaen og alle andre flytbare møbler. Vi vasker alle genstande på overfalden, går ud med skraldet, støvsuger og vasker gulve. I køkkenet indeholder en hovedrengøring afkalkning fra haner, vaske, fliser m.m., rens af ovn og køleskab. Hovedrengøring i badeværelset inkluderer afkalkning af bruser, vask af fliser og klinker samt toilet.

En anden type rengøring er en start-up rengøring. Det er en indledende fase, hvor stedet rengøres efter vores standarder – herefter vedligeholder vi rengøringen løbende.
En start-up rengøring er tilsvarende til en hovedrengøring, men knap så dyr (eksempel: vinduer bliver kun vasket hvis det ønskes, rengøring af oversiden på borde, vasker til en højde på 180 cm., og køleskab og ovn hvis det ønskes og ikke automatisk). En start-up rengøring tager typisk dobbelt så lang tid (afhænger af opgaven) som den normale tid – eller potentielt længere, hvilket afhænger af omgivelserne.

Den tredje type af rengøring er standard rengøring som indeholder opgaver som f.eks.: Aftørring af støv, vask af vinduespaneler, radiatorer, alle sofaborde og hylder (kun på ydersiden og kun op til 180 cm.), døre og dørpaneler, billedrammer og andre genstande, støvsugning eller vask af sofa (afhænger af materialet) og puder – både på og under sofaen, alle andre tilgængelige overflader, støvsugning og vask af gulve. I køkkenet afkalker vi vandhaner, vask m.v., vi fjerner snavs fra komfuret og andre omkringliggende overflader, og afkalker i badeværelset m.m. (vi pudser vinduer efter aftale – vi anbefaler hver 2-3 måned. Ovn og køleskab vaskes også efter ønske – vi anbefaler mindst en gang om måneden.

Vores fjerde type er specielydelser . Disse fokuserer på individuelle områder af hjem eller ejendom, og udføres typisk efter behov. Et eksempel på en specielydelse kunne være udelukkende vinduespudsning og paneler omkring vinduerne (vask af gardiner efter ønske); eller vi kun skal fokusere på badeværelset, og ud over en almindelig rengøring og vask, fjerner vi grundigt snavs og kalk fra vandhane, bruser og fliser, fjerner indtørret snavs fra vask, vandhane og bruse, toilet etc. Andre ydelser falder også ind under denne kategori – f.eks. hjemmehjælp (tøjvask, strygning, børnepasning etc.), hjælpe til i virksomhedens kantine – ud over rengøring af høj kvalitet med alle relevante hygiejnestandarder, kan vi også hjælp med at anrette og afrydde efter morgenmad, frokost og aftensmad, eller hvis der skal pakkes mad til næste hold. Naturligvis hjælper vi også med oprydningen og den efterfølgende opvask.

Vasker I også persiennerne?


Ja vi gør, hvis det er aftalt. Vi tillægger blot den ekstra tid vi har brugt.

Vasker i også gardinerne?


Gardiner kan vaskes efter aftale. Prisen fastsættes efter vægten på vasketøjet.

Kan I vande mine planter?


Desværre. Vi har ingen erfaring som gartnere eller lignende, og ønsker derfor ikke at påtage os opgaven.
Men, hvis det kun omhandler let-pleje planter (afskårne blomster eller potteplanter) der bare skal have nyt vand eller løbende vanding, så gør vi det med glæde efter aftale. Vi tillægger blot den ekstra tid vi har brugt.

Ved en hovedrengøring, tager I så bøger ud af reolen og støver både bog og hylde af?


Ja, det er en standard del af denne type rengøring.

Kan I også rengøre den udvendige terrasse?


Vores hold af eksperter vil rense fliserne med speciel udstyr. Prisen fastsættes af vores specialist, som er baseret på størrelse og mængden af snavs på terrassen eller andre overflader som kræver en maskinel rengøring, og ikke blot en moppe og klud.

Rengør I også smykker og antikviteter?


Nej, det er vi ikke specialiseret i.

Kan I samle legetøj sammen og rydde børneværelset?


Vi rydder gerne op i dit hjem hvis du ønsker, hvilket inkludere oprydning af spredt legetøj, tøj etc. Vi gør det ikke uden forudgående aftale, da vi altid respektere dit privatliv. Prisen er den samme, vi tillægger blot den ekstra tid vi har brugt.

Tilbyder I også engangsrengøring?


Ja vi gør. Det vil typisk omfatte en hovedrengøring eller en start-up rengøring.

Rengør I også bag radiatorer?


Ja, det er en standard del af hovedrengøringen.

Vasker I på indersiden af vinduerne?


Ja, efter aftale.

Renser I tæpper?


Nej, det er vi ikke specialiseret i.