Dansk
English
Service Hotline: 20 89 83 95

Erhvervsrengøring

Business Cleaning Copenhagen

Vi er specialister og yder høj service i rengøring af kontorer eller butikken, skoler, børnehaver, firmaarealer eller i dit private hjem. Vi tilbyder omfattende ydelser relateret til rengøring, og vi gør altid vores bedste for at give kunden den bedste oplevelse, og yder altid lidt ekstra. Når alt kommer til alt, er en glad kunde vores bedste markedsføringsstrategi…

Ud over et veludført arbejde, kan du også forvente et imødekommende og venligt personale, løbende kommunikation, pålidelighed, præcision og først og fremmest ærlighed med stor fokus på detaljen – det er jo typisk den lille detalje, som skaber det overordnede indtryk.

Alle ydelser varetages af diskrete og pålidelige medarbejdere i Københavnsområdet, på et tidspunkt der passer dig og til en fornuftigt pris. Vores medarbejdere er eksperter i rengøring med mange års erfaring i faget, og stræber konstant efter optimering af opgaven.

Vi ved at hurtig rengøring er vigtigt, og vi kan tilbyde den ønskede fleksibilitet og frihed.

Vores gode priser fastsættes individuelt, efter en kort besigtigelse af opgaven. Hver kunde har sit eget behov, og hvert rum sin egen tilgang – derfor besigtiger vi opgaven inden prisen fastsættes.

Så hvis du leder efter et rengøringsfirma i København eller omegn, som kan tilbyde omfattende rengøringsopgaver, en virksomhed som sætter ære i punktlighed, relationer og samarbejdspartnere, så tror vi du har fundet den rette. Tøv ikke med at prøve vores forskellige rengøringsydelser – vi vil blive meget glade, hvis du blev en del af alle vores tilfredse kunder. Vi vil gøre vores bedste til, at du bliver en tilfreds kunde.

Når vi indgår aftale om løbende rengøring hos virksomheder eller institutioner, begynder vi altid med en start-up rengøring. Det er en indledende fase, hvor stedet rengøres efter vores standarder – herefter vedligeholder vi rengøringen løbende. En start-up rengøring er tilsvarende til en hovedrengøring, men knap så detaljeret (eksempel: vinduer bliver kun vasket hvis det ønskes, rengøring af oversiden på borde, vasker til en højde på 180 cm., og køleskab og ovn hvis det ønskes og ikke automatisk). En start-up rengøring tager typisk 1-2 gange (afhænger af opgaven) den normale tid ved løbende rengøring.

Vi hjælper med rengøring før og efter firmafester, rengøring ved flytning af kontor eller andre lejligheder.

Vi udfører hovedrengøring før og efter flytning (før salg eller returnering til udlejer), efter renovering etc. Hovedrengøring udføreres normalt 1-2 gange om året, som en løbende rutine eller som en engangsservice.

En hovedrengøring tager typiske 2-3 gange så lang tid som en standard rengøring – det kan variere i forhold til fordeling og størrelse (indersiden af møbler, størrelse på vinduer m.m.) En hovedrengøring omfatter alle aspekter på stedet, som f.eks.: vinduespudsning, vinduesrammer (vi vasker også gardiner hvis det ønskes), rengøring af radiatorer, vask af borde, reoler, klædeskabe, hylder – både indvendigt og udvendigt (vi rengøre også under bøger, ringbind m.m.), vask af døre og paneler, billedrammer og andet interiør, vasker lamper og lysestager, rengør eller støvsuger møbler (afhænger af materialet) på både overfalde og under puder, rengøring bag og under sofaen og alle andre flytbare møbler. Vi vasker alle genstande på overfalden, går ud med skraldet, støvsuger og vasker gulve. I køkkenet indeholder en hovedrengøring afkalkning fra haner, vaske, fliser m.m., rens af ovn og køleskab. Hovedrengøring i badeværelset inkluderer afkalkning af bruser, vask af fliser og klinker samt toilet.

Vores rengøringspersonale kan også hjælpe med at styre firmaets ellers skolens kantine eller cafeteria. Ud over at tilbyde kvalitetsrengøring som opfylder alle hygiejnekrav, tilbyder vi også at anrette mad under morgenmad, frokost eller til aften – eller måske hjælp til at pakke mad til næste hold. Vi klarer naturligvis og opvasken og den efterfølgende oprydning.