Dansk
English
Service Hotline: 20 89 83 95

Om os

Cleaning services - Silvie

Mit navn er Silvie Krausova og oprindeligt fra Prag – Tjekkiet. Jeg har været i rengøringsbranchen siden 1993, og i 2002 startede jeg mit eget rengøringsfirma i København, men tilbyder rengøring fra Hillerød til Køge. Vores ydelser er alsidige – vi tilbyder rengøring i private villaer og lejligheder, men også i institutioner som skoler og børnehaver, kontorer eller butikker, fabrikker og værksteder.

En del af vores rengøringsydelser, og noget vi værdsætter højt, er hjælp til ældre og syge. En del af vores kunder er seniorer og/eller handicappede hvis helbred gør, at de har behov for hjælp til den løbende rengøring – eller måske bare støvsugning og vask af gulve.

Og en lille smule yderligere om mig? Som allerede nævnt, har jeg været i rengøringsbranchen siden 1993 da jeg arbejde som tjenestepige sideløbende med mine studier. Jeg nød virkelige mit arbejde, og tilfredsstillelsen ved at aflevere en skinnende rent værelse til den næste kunde, gjorde mig glad. Jeg brugte alle ferier fra skolen til at arbejde som tjenestepige. Jeg nød at gøre det jeg kunne lide – jeg er den type person, som bare elsker at gøre rent – og samtidig tjene nok penge til de fristelser og nødvendigheder, som er en del af en studerenes liv J En anden årsag til min interesse i denne type arbejde, var muligheden for at præge et hjem og give frie tøjler til min ”besættelse” af detaljen – den lille detalje der kan gøre hele forskellen. Selvom jeg har prøvet andet arbejde igennem tiden, blev jeg stadig ved med at gøre rent. Som tiden gik overtog rengøringen dog, og har siden hen udvidet med flere ydelser og fået en masse erfaring fra forskellige typer opgaver.

Jeg har gjort rent på hotel, hospital (fødeafdeling), nybyggede huse, lejligheder, villaer, butikker (kørt rundt med gulvvaskemaskine), skoler, børnehave, restaurant, kontorer (ejendomsmæglere, landbrugsvirksomhed, varmeværk, arkitekter, ingeniørvirksomhed, taxacentral m.v.), metal- og plastikfabrik (rengøring af kontorer og faciliteter – omklædningsrum, toiletter og kantine hvor jeg også hjalp med at servere mad), produktionsvirksomheder indenfor aluminium vinduer og meget mere.

I øjeblikket er jeg stadig aktiv med rengøring, da det er en del af jobtræningen som jeg tilbyder til alle vores medarbejdere. Vores personale modtager teoretisk uddannelse (det er nødvendigt at lære, hvordan det professionelle udstyr fungerer på forskellige overflader), men mest vigtige; jeg oplærer dem til at fokusere på detaljen. Det er detaljen der afgør, om det er en standard rengøring eller rengøring af høj kvalitet.